Sažetak događaja

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira. 

Kriminalitet
Svih šest kaznenih djela evidentirano je na području Novalje (pet zlouporaba opojnih droga i jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari). 
Kaznena djela zlouporabe opojnih droga počinjena su posjedovanjem 0,1 g opojne droge amfetamina tzv. „speed“, 1 i pol tableta opojne droge ecstasy, te 5,2 g opojne droge marihuana, koja je oduzeta od pet stranih državljana, protiv kojih se podnose kaznene i prekršajne prijave.
  
Promet
Jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se na području Senja, u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, te je jedna osoba zadobila teške, a jedna lake tjelesne ozljede. Šest prometnih nesreća s materijalnom štetom dogodilo se na području Otočca (2), Novalje (2) i Senja (2).  


Javni red i mir

Dva narušavanja javnog reda i mira evidentirana su na području Novalje, počinjena svađom i vikom te drskim ponašanjem, a jedno na području Korenice počinjeno svađom i vikom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

 
 


Stranica