Teško ozlijeđen motociklist u Ličkom Lešću

Slika fotke za vijesti/motocikl.jpg

Sinoć 30. ožujka oko 23.25 sati u na državnoj cesti br. 50, u mjestu Ličko Lešće, kod kućnog broja 251, grad Otočac, došlo je do prometne nesreće na način što je 24-godišnjak iz Otočca, prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige upravljao s neregistriranim mopedom marke „Malaguti“ iz smjera Ličkog Lešća u smjeru mjesta Čovići, te sletio van kolnika u desno i prednjom stranom udario u rubnjak, pri čemu je došlo do pada mopeda i vozača na kolnik.


Foto:
Ilustracija

Sinoć 30. ožujka oko 23.25 sati u na državnoj cesti br. 50, u mjestu Ličko Lešće, kod kućnog broja 251, grad Otočac, došlo je do prometne nesreće na način što je 24-godišnjak iz Otočca, prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige upravljao s neregistriranim mopedom marke „Malaguti“ iz smjera Ličkog Lešća u smjeru mjesta Čovići, te sletio van kolnika u desno i prednjom stranom udario u rubnjak, pri čemu je došlo do pada mopeda i vozača na kolnik.
U prometnoj nesreći 24-godišnji vozač mopeda zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život i kolima hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Ogulin na daljnje liječenje.




Stranica