Provođenje akcije «Dani tehničke ispravnosti vozila»

Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s Hrvatskim autoklubom, Centrom za vozila Hrvatske i stanicama za tehnički pregled vozila, i ove godine, u vremenu od 01. lipnja do 06. lipnja 2009. godine, organizira preventivnu akciju pod nazivom «Dani tehničke ispravnosti vozila».

Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s Hrvatskim autoklubom, Centrom za vozila Hrvatske i stanicama za tehnički pregled vozila, i ove godine, u vremenu od 1. lipnja do 6. lipnja, organizira preventivnu akciju pod nazivom «Dani tehničke ispravnosti vozila».
 
Akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter i temeljena je na poticanju vozača glede ispravnog i pravovremenog sagledavanja aspekta tehničke ispravnosti vozila za sigurno sudjelovanje u prometu, a težište je na pružanju savjetodavne pomoći glede uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu. 

Napominjemo da je akcija u potpunosti dobrovoljna, a sastoji se od besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede vozila.

O dodatnim obavijestima vezano za navedenu akciju, vozači se mogu informirati u nadležnoj policijskoj postaji, odnosno Stanici za tehnički pregled vozila.

 
 


Stranica