„Živim život bez nasilja“ u Donjem Lapcu i Korenici

Slika vijesti 2015/STUDENI/DSC02998.JPG

Policijska uprava ličko-senjska nastavila je s aktivnostima u sklopu preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“ koji je usmjeren na prevenciju svih oblika nasilja i izgradnji kulture nenasilja kod mlade populacije. „Živim život bez nasilja“ je projekt koji je namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola

Foto: PP Donji Lapac i Korenica

Policijska uprava ličko-senjska nastavila je s aktivnostima u sklopu preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“ koji je usmjeren na prevenciju svih oblika nasilja i izgradnji kulture nenasilja kod mlade populacije. „Živim život bez nasilja“ je projekt koji je namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola, nastavnicima, roditeljima, te cjelokupnoj zajednici. 

U utorak su policijski službenici Policijske postaje Donji Lapac održali predavanje u Osnovnoj školi Donji Lapac učenicima od 5 do 8 razreda, a jučer je održano predavanje u osnovnoj školi „Dr. Franje Tuđmana“ u Korenici, također učenicima od 5 do 8 razreda. 

Učenici su tijekom predavanja naučili gdje i kako mogu potražiti pomoć i zaštitu od svih oblika nasilja, važnost izgradnje pozitivnih odnosa s okolinom i komunikacije u odnosima, te važnost kulture nenasilja. 



Stranica