Vozeći pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću

Slika FOTKE ZA VIJESTI/alkotest01.jpg

Jučer, 16. listopada oko 22 sata u Udbini, na Trgu hrvatskih vitezova, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba tjelesne ozljede 

Foto: Ilustracija

Jučer, 16. listopada oko 22 sata u Udbini, na Trgu hrvatskih vitezova, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak s područja Visuća, Općina Udbina, upravljajući sa osobnim vozilom  marke "Audi“ gospićkih registracijskih oznaka, uslijed alkoholiziranosti (2,15 g/kg), izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio svog parkiranog teretnog vozila marke „Mercedes“, gospićkih registracijskih oznaka.

U prometnoj nesreći 47-godišnji putnik u osobnom vozilu koji je također bio pod utjecajem alkohola (1,93 g/kg) zadobio je lake tjelesne ozljede sa mogućnošću prekvalifikacije okvalificirane u Općoj bolnici Gospić.

Zbog sumnje da će nastaviti sa daljnjom vožnjom u alkohliziranome stanju, zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica