U prometnoj nesreći u Gospiću teško ozlijeđena jedna osoba

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV u Budackoj.jpg

Na području Policijske uprave ličko-senjske jučer se dogodila jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se u Gospiću oko 18,50 sati kada je 21-godišnjak iz Perušića, upravljajući Budačkom ulicom  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske jučer se dogodila jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se u Gospiću oko 18,50 sati kada je 21-godišnjak iz Perušića, upravljajući Budačkom ulicom iz smjera Gospića u smjeru Ličkog Osika, osobnim automobilom marke „Opel“ karlovačkih registracijskih oznaka, na ravnom cestovnom potezu prešao na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila marke „Mazda“ gospićkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnjak iz Gospića, nakon čega se Opel odbija udesno i udara u lijevu prednju stranu autobusa koji se također kretao iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći vozač Opela teško je ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u KBC Rijeka, dok su vozač i suvozačica u Mazdi lakše ozlijeđeni. Protiv vozača Opela biti će podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica