U prometnoj nesreći u Brezovu Polju dvije osobe ozlijeđene

Slika FOTKE ZA VIJESTI/OV-na-krovu.jpg

petak, 19. veljače u 20.40 sati na nerazvrstanoj cesti u Brezovu Polju, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama 

Foto: Ilustracija

U petak, 19. veljače u 20.40 sati na nerazvrstanoj cesti u Brezovu Polju, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak s područja grada Gospića, upravljao prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake i lijevim dijelom automobila je prešao na suprotnu traku, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila gospićke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera pod utjecajem alkohola (1.82 g/kg) upravljao 40-godišnjak s područja grada Gospića.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 22-godišnji vozač, koji je zadržan na liječenju u KBC Sušak u Rijeci, dok je lakše ozlijeđen 40-godišnji vozač. Protiv vozača će biti podneseni optužni prijedlozi.



Stranica