U prometnoj nesreći policijski službenik zadobio teške tjelesne ozljede

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/moto-policajci-1.jpg

U subotu, 05. svibnja oko 15,35 sati, u mjestu Trnovačko Novoselo, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla, policijski službenik Policijske uprave ličko-senjske zadobio teške tjelesne ozljede

Foto: PU ličko-senjska/Ilustracija

U subotu, 05. svibnja oko 15,35 sati, u mjestu Trnovačko Novoselo, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla, policijski službenik Policijske uprave ličko-senjske  zadobio teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila kada je policijski službenik upravljajući motociklom marke „BMW“, iz smjera Karlobaga u smjeru Gospića, prilikom nepropisnog pretjecanja teretnog motornog vozila, prednjim dijelom motocikla udario prednji dio osobnog automobilamarke „Renault Clio“, gospićkih registarskih oznaka, sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnji muškarac iz Karlobaga.

U prometnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je policijski službenik koji je nakon ukazane liječničke pomoći iz Opće bolnice u Gospiću prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, te će protiv policijskog službenika biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica