Sažetak događaja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/podrucje PU LS 2.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 04. do 06. svibnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, deset prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedan požar obiteljske kuće

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda od 04. do 06. svibnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, deset prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedan požar obiteljske kuće.  

Kriminalitet

Dva kaznena djela evidentirana su na području Otočca (krađa i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude) i jedno na području Gospića (teška krađa).

Promet

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se na području Senja. Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića (2) i Otočca (1). U njima su ozlijeđene 3 osobe, od kojih 1 teško i 2 lako. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2), Korenice (1) i Senja (1).

Javni red i  mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Otočca. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Požar

Požar obiteljske kuće evidentiran je na području Otočca.   



Stranica