U prometnoj nesreći na autocesti smrtno stradala jedna osoba

Slika FOTKE ZA VIJESTI/pn-na-A1--OT-galerija.jpg

U petak, 8. ožujka oko 17.28 sati na autocesti 1, u smjeru Zagreba, kod mjesta Žuta Lokva, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom

Foto: Ilustracija

U petak, 8. ožujka oko 17.28 sati na autocesti 1, u smjeru Zagreba, kod mjesta Žuta Lokva, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom.

Prometna nesreća se dogodila kada je 58-godišnji državljanin RH, upravljajući kombi vozilom  „Renault Trafic“ karlovačkih registracijskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga, dolaskom do skretanja za izlaz Žuta Lokva, lijevim kotačima vozila udario u rubni kamen, nakon čega je udario u zaštitnu metalnu ogradu od koje se vozilo odbilo i prevrnulo na lijevi bok. Na mjestu događaja smrtno je stradao 51-godišnji državljanin BiH suvozač u kombi vozilu, dok su vozač i četiri putnika zadobili lake tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Ogulinu. Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik županijske državne odvjetnice iz Karlovca uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.



Stranica