U prometnoj nesreći dvije osobe smrtno stradale

Jučer u 16. 25 sati na državnoj cesti broj 1, kod mjesta Matići, Općina Udbina, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama 

Jučer u 16. 25 sati na državnoj cesti broj 1, kod mjesta Matići, Općina Udbina, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama. 

Prometna nesreća dogodila se kada je 27-godišnjak iz Velike Gorice, upravljajući osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Gračaca u smjeru Podudbine, iz za sada neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom i prešao na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, te svojim prednjim dijelom automobila udario u prednji dio osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak iz Velike Gorice. 

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja je preminuo je 55-godišnji vozač iz Velike Gorice i  85-godišnja putnica iz Runovića, dok je 54-godišnja putnica iz Velike Gorice teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. 

27-godišnji vozač iz Velike Gorice je lakše ozlijeđen, te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.



Stranica