U Otočcu dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/lisice-2.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica iz Doljana, Grad Otočac, te 18-godišnjakom iz Poduma, Grad Otočac, zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.  

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica iz Doljana, Grad Otočac, te 18-godišnjakom iz Poduma, Grad Otočac, zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo  krađe.

Sumnjiče se da su 30./31. listopada 2016. godine u Prozoru, Grad Otočac, iz nezaključanog kombija gospićke registracijske oznake otuđili motornu pilu, dvije kutne brusilice, tri udarne bušilice, jednu akumulatorsku bušilicu, jedan ručni električni cirkular i kutiju sa raznim ručnim alatom u vlasništvu 40-godišnjaka iz Prozora.

U sklopu kriminalističkog istraživanja u prostorijama koje koristi  25-godišnjak iz Doljana, Grad Otočac, pretragom su pronađena četiri spremnika za automatsku pušku, koje je neovlašteno posjedovao.

Oni su uhićeni i privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica