U kući ga fizički napali i uzeli novac

Slika vijesti 2013/ožujak/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, danas su dovršili kriminalističko istraživanje nad 4 osobe s područja Slavonskog Broda zbog osnovane sumnje da su na štetu 72-godišnjaka iz Stare Novalje počinili kazneno djelo razbojništva

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, danas su dovršili kriminalističko istraživanje nad 4 osobe s područja Slavonskog Broda zbog osnovane sumnje da su na štetu 72-godišnjaka iz Stare Novalje počinili kazneno djelo razbojništva. Dvojica 26-godišnjaka i 31-godišnjakinja su ga 22. siječnja 2013. godine oko 21 sat u njegovoj obiteljskoj kući u Staroj Novalji fizički napali, a potom svezali, nakon čega su iz kuće otuđili 900 kuna.  U napadu u kojem je 72-godišnjak lakše ozlijeđen im je pomagala i 29-godišnjakinja koja je počinitelje upoznala s okolnostima bitnim za izvršenje kaznenog djela. 

Isti su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru je podnijeto posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

                                                                                   



Stranica