U Donjem Lapcu obilježen „Dan planeta zemlje“

Slika vijesti 2018/TRAVANJ/20180420_082652.jpg

U petak, 20. travnja u Donjem Lapcu je u organizaciji Vijeća za prevenciju Donjeg Lapca, u čišćenju i uređenju okoliša obilježen "Dan planeta zemlje"  

Foto: PP Donji Lapac

U petak, 20. travnja u Donjem Lapcu je u organizaciji Vijeća za prevenciju Donjeg Lapca, u čišćenju i uređenju okoliša obilježen "Dan planeta zemlje" . 

U akciji su sudjelovali članovi Vijeća za prevenciju, zaposlenici Općine Donji Lapac, policijski službenici Policijske postaje Donji Lapac, djelatnici HEP-a, članovi Udruge za pomoć u kući starijim osobama, djelatnici Šumarije Donji Lapac, komunalnog poduzeća „Visočica“ Donji Lapac, nadcestarije Donji Lapac, Crvenog križa Donji Lapac, članovi Lovačkog društva „Ozeblin“ Donji Lapac i brojni građani općine Donji Lapac. 

U vremenu od 9 do 15 sati uklonili su sitno raslinje i smeće oko Stalnog graničnog prijelaza Užljebić, očistili od otpada i sitnog raslinja ugibališta na državnoj cesti broj 218, na potezu od graničnog prijelaza Užljebić do mjesta Čepaćuše, djelatnici DVD-a Donji Lapac oprali su oko graničnog prijelaza cestu od zaostalog pijeska i prašine, a radnici Lika cesta očistili su od pijeska, prašine i trave županijsku cestu broj 5169.

Navedene aktivnosti samo su još jedna potvrda da jedino partnerskim odnosom između institucija, možemo pridonijeti podizanju kvalitete života građana.



Stranica