Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na A-1

Slika FOTKE ZA VIJESTI/pn-na-A1--OT-galerija.jpg

Jučer, 26. kolovoza oko 12,50 sati na autocesti A1, smjer sjever, kod mjesta Brinje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede

Foto: Ilustracija

Jučer, 26. kolovoza oko 12,50 sati na autocesti A1, smjer sjever, kod mjesta Brinje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila kada je 46-godišnji češki državljanin upravljajući osobnim vozilom marke „Mercedes“, čeških nacionalnih oznaka, uslijed ne držanja potrebnog razmaka, prednjom desnom stranom vozila udario u lijevu stražnju stranu osobnog vozila marke „Škoda“ zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak iz Zagreba, a koji je u tom trenutku usporio kretanje svoga vozila jer se kolnikom nekontrolirano kotrljao gazni sloj pneumatika koji je prethodno otpao sa osobnog vozila marke „Volvo“. Nakon sudara vozila su udarila u metalni odbojnik, gdje su se i zaustavila.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede, koje su joj okvalificirane u Općoj bolnici Ogulin, zadobila je 30-godišnjakinja s područja Zagreba putnica u osobnom vozilu „Škoda“. Zbog izazivanja prometne nesreće uhićen je češki državljanin koji je priveden pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.



Stranica