Teško ozlijeđena 52-godišnjakinja

Slika Kosinj 2.jpg

Jučer, 09. ožujka, na županijskoj cesti 5146, na području mjesta Donji Kosinj, Općina perušić, dogodila se prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom.  

 Foto: Ilustracija

Jučer, 09. ožujka, na županijskoj cesti 5146, na području mjesta Donji Kosinj, Općina Perušić, dogodila se prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom.

Prometna nesreća dogodila se kada 29-godišnjakinja s područja Starigrada, Općina Starigrad upravljajući Golfom zadarskih registracijskih oznaka, Županijskom cestom broj 5146, iz smjera naselja Rudinka u smjeru Perušića, dolaskom do nepreglednog lijevog zavoja nije ostavila dovoljan razmak između svog i vozila s kojim se mimoilazi, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog vozila marke „Opel Corsa“ gospićkih registracijskih oznaka kojim je iz suprrotnog smjera upravljao 23-godišnjak s područja Perušića.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 52-godišnja putnica u Opel Corsi, s područja Perušića, koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću, dok je lake tjelesne ozljede zadobila vozačica osobnog vozila zadarskih registracijskih oznaka.



Stranica