Teško ozlijeđen motociklist

Slika motocikl u karlobagu.jpg

Dana 23. lipnja, u 11,15 sati na državnoj cesti 23, u Brinju, dogodila se prometna nesreća, kada se 31-godišnjak s područja Dugog Sela, upravljajući osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, sa parkirališta uključivao na državnu cestu 23, u smjeru Žute Lokve, a da prethodno nije propustio motocikl kojim je krećući se po DC 23 u istom smjeru upravljao 40 - godišnjak iz Velike Gorice, zbog čega je motocikl udario u zadnju stranu osobnog automobila i sletio izvan kolnika.  

 Foto:Ilustracija

Dana 23. lipnja, u 11,15 sati na državnoj cesti 23, u Brinju, dogodila se prometna nesreća, kada se 31-godišnjak s područja Dugog Sela, upravljajući osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, sa parkirališta uključivao na državnu cestu 23, u smjeru Žute Lokve,  a da prethodno nije propustio motocikl kojim je krećući se po DC 23 u istom smjeru upravljao 40 - godišnjak iz Velike Gorice, zbog čega je motocikl udario u zadnju stranu osobnog automobila i sletio izvan kolnika.

 U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, koje su mu okvalificirane u Općoj bolnici Ogulin.



Stranica