Kriminalitet

Slika lisice-2.jpg

U vremenskom periodu od 21. lipnja do 26. lipnja Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad: - 20-godišnjakom s područja općine Podgorač, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je jučer, u Novalji, iz dvorišta obiteljske kuće, otuđio demontiranu vanjsku jedinicu klima uređaja na štetu 54- godišnjaka iz Novalje. - 33-godišnjakom iz Pule, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnjiči se da je tijekom dana 25. lipnja na području Novalje neovlašteno držao radi daljnje prodaje 22 grama droge marihuana, upakiranu u pet paketića i četiri tablete droge MDMA - extasy, koja droga je od istoga u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeta.

 Foto:Ilustracija

U vremenskom periodu od 21. lipnja do 26. lipnja  Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad:

- 20-godišnjakom s područja općine Podgorač, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je jučer, u Novalji, iz dvorišta obiteljske kuće, otuđio demontiranu vanjsku jedinicu klima uređaja na štetu 54- godišnjaka iz Novalje.

- 33-godišnjakom iz Pule, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnjiči se da je tijekom dana 25. lipnja na području Novalje neovlašteno držao radi daljnje prodaje 22 grama  droge marihuana, upakiranu u pet paketića i četiri tablete droge MDMA - extasy, koja droga je od istoga u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeta. 

Protiv počinitelja su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom navedenog razdoblja evidentirane su dvije teške krađe i jedna krađa u kojima je nepoznati počinitelj:

- 22./23. lipnja, iz obiteljske kuće, u mjestu Podum, Grad Otočac, otuđio namještaj i kućanske aparate  na štetu 62-godišnjakinje iz Otočca,

- 23. lipnja, u Nacionalnom parku Plitvička Jezera, otuđio iz torbe novčanik s novcem i osobnim dokumentima  na štetu 63- godišnjeg državljanina Italije,

-  23. lipnja, u Novalji, iz apartmana otuđio kameru, mobitele, novac i odjeću na štetu 25-godišnjaka s područja Općine Sokolovac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica