Teške krađe tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda, od 15. do 17. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet teških krađa:   

Tijekom proteklog vikenda, od 15. do 17. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet teških krađa: 

U razdoblju od 15. svibnja do 16. lipnja, u Novalji, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u vikend kuću vlasništvo 46-godišnjaka iz Zagreba, iz koje je otuđio DVD player i manju količinu alkoholnih pića.

U razdoblju od 16. svibnja do 16. lipnja, u Tuku Bjelopoljskom, Općina Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u obiteljsku kuću i dvorišni objekt vlasništvo 60-godišnjakinje iz Tuka Bjelopoljskog, iz koje je otuđio veću količinu pijeska, keramičkih pločica i kućanske aparate.

Noću 14./15. lipnja, u Ulici 118. brigade hrvatske vojske u Gospiću, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u kiosk „Tiska“ iz kojeg je otuđio za sada neutvrđenu  količinu cigareta raznih marki.

Noću 15./16. lipnja, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u benzinsku postaju INA-e u Brinju,  iz koje je otuđio veći novčani iznos. 

U subotu, 16. lipnja, na parkiralištu Nacionalnog parka „Plitvička Jezera“,nepoznati počinitelj provalio je u kamper vozilo marke „Fiat“ finskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 44-godišnjeg državljana Finske, te iz vozila otuđio laptop i manji novčani iznos. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica