Sažetak događaja tijekom vikenda

Slika FOTKE ZA VIJESTI/podrucje PU LS 2.jpg

Tijekom proteklog vikenda od 15. do 17. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, sedam prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira, tri nasilnička ponašanja u obitelji i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava 

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Tijekom proteklog vikenda od 15. do 17. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, sedam prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira, tri nasilnička ponašanja u obitelji i jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.        

Kriminalitet

Po dva kaznena djela evidentirana su na području Korenice (teška krađa), te po jedno na području Gospića (teška krađa), Otočca (teška krađa) i Novalje (teška krađa).         

Promet

Četiri prometne nesreće su sa ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice (3) i Otočca (1). U njima je osam osoba lakše ozlijeđeno. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Novalje (2) i Korenice (1).    

Javni red i  mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom (Karlobag) i svađom i vikom (Senj). Protiv počinitelja biti će podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Nasilničko ponašanje u obitelji

Nasilnička ponašanja evidentirana su na području Otočca (2) i Senja (1). Počinitelji su uhićeni, te uz optužne prijedloge privedeni nadležnim prekršajnim sudovima. 

Pronalazak minsko-eksplozivnih  sredstava

Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava evidentiran je na području Senja.  



Stranica