Teške krađe tijekom vikenda

 Tijekom proteklog vikenda, od 18. – 20. svibnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet teških krađa:

Tijekom proteklog vikenda, od 18. – 20. svibnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet teških krađa: 

  • Noću 17./18. svibnja, u Novalji, nepoznati počinitelj ili više njih je provalio u dva ugostiteljska objekta i frizerski salon, iz kojih je otuđio manji novčani iznos.
  • U razdoblju od 6. do 18. svibnja, u mjestu Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u vikendicu, vlasništvo 54-godišnjaka iz Zagreba iz koje je otuđio više boca raznog alkoholnog pića.
  • Noću 19./20. svibnja, u Otočcu, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u trgovinu „Husqvarna“,  iz koje je otuđio motorne pile.
  • U razdoblju od 8. do 18. svibnja, u Ličkom Osiku, Grad Gospić, uz lokalnu cestu 5901, nepoznati počinitelj ili više njih, presjekao je i otuđio električni kabel u dužini od 30-ak metara.
  • U razdoblju od 28. travnja do 20. svibnja, u mjestu Kozjan, Općina Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj ili više njih, iskoristio je dužu odsutnost vlasnika, te provalio u gospodarski objekt vlasništvo 53-godišnjaka iz Zagreba, iz kojeg je otuđio dvoje zaprežnih kola. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

 



Stranica