Rezultati pojačanog nadzora teretnih automobila i autobusa

Slika vijesti 2013/svibanj 2013/palica_stop_policija.jpg

Policijski službenici kontrolirali su ukupno 629 vozila, od čega 122 teretna automobila i 15 autobusa. Ukupno je utvrđeno 414 prekršaja, od čega 39 prekršaja vozača teretnih automobila i 4 prekršaja vozača autobusa 

Foto: Ilustracija

U vremenskom razdoblju od 22. do 28. srpnja, na području Policijske uprave ličko-senjske proveden je pojačani nadzor teretnih automobila i autobusa.  

Policijski službenici kontrolirali su ukupno 629 vozila, od čega 122 teretna automobila i 15 autobusa. Ukupno je utvrđeno 414 prekršaja, od čega 39 prekršaja vozača teretnih automobila i 4 prekršaja vozača autobusa.  

Sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama utvrđeno je 26 prekršaja vozača teretnih automobila, od čega šest prekršaja upravljanja neprilagođenom brzinom i tri upravljanja tehnički neispravnim vozilom, te 17 ostalih prekršaja. Također je utvrđeno 13 prekršaja vozača teretnih automobila i jedan prekršaj vozača automobila iz Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu.



Stranica