Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/OV u Budackoj.jpg

Evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i to na području Gospića, a dogodile su se

Foto: Ilustracija
  • u petak u 17 sati na dionici županijske ceste 5155 u Općini Perušić, kada je 61-godišnjak iz Perušića upravljao traktorom pod utjecajem alkohola (1.04 g/kg) iz smjera Kose Janjačke u smjeru Perušića, ulaskom u desni zavoj izgubio je nadzor nad upravljačem te se traktor zajedno s vozačem prevrnuo. Vozač traktora je teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. 
  • u subotu u 23.55 sati u Gospiću, kada je 38-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz smjera centra prema Kaniži, te uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom automobila udario u stražnju stranu automobila gospićke registracijske oznake kojim je upravljao 31-godišnjak iz Štikade, a koji je bio zaustavljen na kolniku zbog propuštanja vozila iz suprotnog smjera jer je skretao ulijevo na parkiralište. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 38-godišnji vozač te je prebačen u KBC Rijeka, dok je 31-godišnji vozač lakše ozlijeđen. 
 
Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2), Gospića (1), Korenice (1), Senja (1) i Karlobaga (1).

Stranica