Prometne nesreće evidentirane tijekom proteklog vikenda

Slika /2024/auto fleš.jpg

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 17 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, a 8 osoba je lakše ozlijeđeno  

Foto: Ilustracija

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije osobe su lakše ozlijeđene, koja se dogodila:
 
 
  • u nedjelju, 18. kolovoza 2024. godine u 00,05 sati na državnoj cesti broj 25, u Gospiću kada je 18-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake i prilikom uključivanja u promet nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje gdje je u osobni automobil udario motocikl njemačke nacionalne oznake kojim je upravljao 31-godišnjak s područja Gospića pod utjecajem alkohola (1,20 g/kg), nakon čega je motocikl udario u stup, a vozač i putnik su pali s motocikla. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač motocikla, a lakše su ozlijeđeni 24-godišnji putnik na motociklu i 53-godišnja putnica iz osobnog automobila.
 

Na području Novalje evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima su 4 osobe lakše ozlijeđene i Otočcu 1 prometna nesreća u kojoj su 2 osobe lakše ozlijeđene.
 
S materijalnom štetom je evidentirano 12 prometnih nesreća, a dogodile su se na području Novalje (4), Otočca (4), Senja (1), Korenice (1), Gospića (1), Karlobaga (1).
 
 
 
 

Pisane vijesti