Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili više kriminalističkih istraživanja

Slika /2021/ratni.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalistička istraživanja nad 2 osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela krađe i to nad:

Foto: Ilustracija

- 48-godišnjakinjom s područja Gospića koja se sumnjiči da je 14. svibnja 2024. godine u jednom trgovačkom centru u Gospiću otuđila crnu torbu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti, bankovne kartice i mobitel u vlasništvu 57-godišnje njemačke državljanke. Protiv osumnjičene će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave. 

- 55-godišnjakom s područja Perušića koji se sumnjiči da je tijekom noći 15./16. svibnja 2024. godine u Gospiću iz nezaključane ostave otuđio razni alat i osobni automobil gospićke registracijske oznake koji je bio otključan i s originalnim pogonskim ključem u kontakt bravici, sve u vlasništvu 41-godišnjaka iz Gospića. 

Nadalje se sumnjiči da je iste noći iz dvorišta u Gospiću otuđio tačke, 2 aluminijske felge s gumama i stari lim u vlasništvu 42-godišnjaka iz Gospića.
 
On je uhićen i uz posebno izvješće kao nadopune kaznenih prijava doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske.
 

Pisane vijesti