Policijski službenici i službenici Policijske uprave ličko-senjske darovali krv

Slika vijesti 2013/prosinac/darivanje krvi-gore mala.jpg

Foto: PU ličko-senjska

U prostorijama Kulturno informativnog centra u Gospiću, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Gospić, danas je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akciji se odazvao veliki broj policijskih službenika i službenika Policijske uprave ličko-senjske koji su redovni darivatelji, kao i novih, koji će tek postati redovni. 

Poznato je da je dobrovoljno darivanje krvi jedna od najhumanijih gesta koje čovjek može napraviti, a policijski službenici se obavljajući svoj posao svakodnevno nađu u situacijama gdje budu svjedoci činjenice koliko je za unesrećene važno na vrijeme primiti tu dragocjenu tekućinu. 

Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar se zajedno sa svojim suradnicima odazvao današnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi, naglasivši humanost i plemenitost ove akcije, te mogućnost da se i na ovaj način nekome spasi život. 

Ovom prilikom, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Gospić Vlado Brkljačić istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i sudjelovanjem policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.



Stranica