Osumnjičena za izazivanje prometne nesreće

Slika FOTKE ZA VIJESTI/policija03.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće 

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće. 

Sumnjiči se da je jučer oko 9.40 sati na raskrižju ulica Smiljanska, Petra Svačića i Logorište u Gospiću, upravljajući s osobnim automobilom marke „Ford Escort“ gospićkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Smiljana u smjeru centra Gospića, dolaskom na navedeno raskrižje nije se pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom, uslijed čega je prednjim lijevim dijelom automobila udarila 89-godišnjeg pješaka koji je prelazio preko pješačkog prijelaza. 

U prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. Kaznena prijava protiv vozačice biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica