Oduzeto 140 komada raznih tableta

Slika FOTKE ZA VIJESTI/granicni prijelaz LPS.jpg

Jučer, na MCGP Ličko Petrovo Selo, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su prilikom kontrole ulaska u RH 

Foto: Ilustracija

Jučer, na MCGP Ličko Petrovo Selo, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su prilikom kontrole ulaska u RH: 

- kod 56-godišnje državljanke BiH pronašli 60 tableta „Bosaurin“ koje je ona posjedovala bez liječničke dokumentacije, a koje sadrže opojnu tvar diazepam koja se nalazi na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojnih droga, 

- kod 40-godišnjeg državljana Austrije pronašli 80 tableta „Xanax“ koje je on posjedovao bez liječničke dokumentacije, a koje sadrže opojnu tvar alprazolam koja se nalazi na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojnih droga. 

Navedene tablete su uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta od njih oduzete, te su im naplaćene novčane kazne zbog počinjenih prekršaja iz čl. 24. st. 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.



Stranica