Neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja

Jučer, 25. ožujka policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom i njegovim 44-godišnjim sinom, obojica iz Bilaja, Grad Gospić, zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja, te neadekvatnog čuvanja oružja 

Jučer, 25. ožujka policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom i njegovim 44-godišnjim sinom, obojica iz Bilaja, Grad Gospić, zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja, te neadekvatnog čuvanja oružja. Jučer ujutro na predjelu „Dubrava“, kod mjesta Bilaj, Grad Gospić, 71-godišnjak je s traktorom došao na to mjesto na kojem je 55-godišnjak iz Gospića čuvao ovce, te ga verbalno napao zbog nesuglasica oko uređenja živice, nakon čega je izašao iz traktora, izvadio pušku i ispalio dva hica u zrak. Puška iz koje je pucao je vlasništvo njegovog sina, za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da ju vlasnik nije adekvatno čuvao, zbog čega je bila dostupna njegovom ocu.     

Oružje i oružni list privremeno su oduzeti , a protiv njih će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica