Krijumčario cigarete

Slika FOTKE ZA VIJESTI/cigarete-LPS.jpg

U petak, 7. rujna u 18.34 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u suradnji s djelatnicima Carine, na MCGP Ličko Petrovo Selo, na ulazu u Republiku Hrvatsku, izvršili kontrolu osobnog vozila, marke „Mercedes“, BiH registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 38-godišnji državljanin BiH. 

Foto: Ilustarcija/PU ličko-senjska

U petak, 7. rujna u 18.34 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u suradnji s djelatnicima Carine, na MCGP Ličko Petrovo Selo, na ulazu u Republiku Hrvatsku, izvršili kontrolu osobnog vozila, marke „Mercedes“, BiH registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 38-godišnji državljanin BiH. Izvršenom kontrolom u prostoru prtljažnika ispod originalnog poklopca spremišta za rezervni pneumatik pronađeno je 100 kutija cigareta, dok je na stražnjem dijelu sjedala u jastuku za spavanje pronađeno oko 1 kg duhana.

Pronađene cigarete i duhan su od njega privremeno oduzete, a djelatnici Carine su mu naplatili novčanu kaznu u iznosu od 1.500,00 kn, nakon čega mu je omogućen ulazak u RH.



Stranica