Krađe tijekom vikenda

Slika FOTKE ZA VIJESTI/traka06.jpg

Tijekom proteklog vikenda, od 17. – 19. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri teške krađe i četiri krađe

Foto: Ilustracija 

Tijekom proteklog vikenda, od 17. – 19. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri teške krađe i četiri krađe:

U razdoblju od 20. svibnja do 17. kolovoza, u mjestu Dabar, Grad Otočac, nepoznati počinitelj ili više njih, otuđio je crkveno brončano zvono sa ruševine pravoslavne crkve „Presvete Bogorodice“.

U razdoblju od 15. do 17. kolovoza, u mjestu Tišma Varoš, Općina Udbina, nepoznati počinitelj ili više njih, otuđio je više košnica sa pčelama vlasništvo 64-godišnjaka iz Metkovića.

U petak, 17. kolovoza u uvali Titanj u Karlobagu, nepoznati počinitelj ili više njih je iz parkiranog osobnog vozila vlasništvo 42-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio torbu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima, te manji novčani iznos.

U subotu, 18. kolovoza, u mjestu Prokike, Općina Brinje, nepoznati počinitelj ili više njih je iz nenastanjene obiteljske kuće vlasništvo 53-godišnjaka iz Prokika, otuđio dvije bušilice,  više sobnih vrata, te građevinski materijal. 

U subotu, 18. kolovoza u Nacionalnom parku Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj ili više njih je iz ruksaka vlasništvo 45-godišnje francuske državljanke otuđio novčanik s osobnim dokumentima.

U subotu, 18. kolovoza u Ličkom Lešću, nepoznati počinitelj ili više njih je iz kampa otuđio ruksak s osobnim stvarima vlasništvo 20-godišnje njemačke državljanke.

Jučer, 19. kolovoza u Nacionalnom parku Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj ili više njih je iz ruksaka vlasništvo 31-godišnjeg slovačkog državljanina, otuđio novčanik s osobnim dokumentima i manji novčani iznos.  

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica