Krađe tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda, od 6. do 8. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentiranesu dvije teške krađe i tri krađe

Tijekom proteklog vikenda, od 6. do 8. lipnja, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe:

Noću 6./7. srpnja, u mjestu Baste, Općina Udbina, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u suvenirnicu vlasništvo 57-godišnjaka iz Udbine, iz koje je otuđio veću količinu alkoholnih pića i meda.

U subotu, 7. srpnja u Novalji, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u apartman vlasništvo 24-godišnjaka iz Novalje, iz kojeg je otuđio prijenosno računalo.

U subotu, 7. srpnja, iz restorana u Korenici, nepoznati počinitelj ili više njih je otuđio mobilni uređaj, vlasništvo jednog obrta iz Donjeg Lapca.

U nedjelju, 8. srpnja, u Rudanovcu, Općina Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u vikendicu vlasništvo 63-godišnjaka iz Zagreba, iz koje je otuđio manji novčani iznos.

U nedjelju 8. srpnja u Jakišnici, Grad Novalja, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u vikendicu vlasništvo 54-godišnjakinje iz Zagreba, iz koje je otuđio manji novčani iznos i osobne dokumente.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica