INTERNI OGLAS - obavijest o testiranju kandidata

Slika vijesti/2012/studeni/kape01.jpg

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijska uprava ličko-senjska

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijska uprava ličko-senjska, i to:

              - pomoćnik načelnika PP Otočac za policiju,

              - pomoćnik načelnika PP Otočac za kriminalističku policiju,

              - pomoćnik načelnika PP Senj za kriminalističku policiju, 

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva dana 05.03.2013. godine, održati dana 03. travnja 2013. godine u 09,00 sati uGospiću, Hrvatskog sokola 2.

Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati: 

      1. DEJAN MIHALIĆ

      2. DRAŽEN BROZOVIĆ 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja. 

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. 

S kandidatima koji su se prijavili za više radnih mjesta obavit će se jedan razgovor. 

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se dana 03.04.2013. godine, a o točnom vremenu razgovora svaki pojedini kandidat biti će upoznat.    



Stranica