Fizički napao policijskog službenika

Slika FOTKE ZA VIJESTI/napad_sakama.jpg

Jučer, 5. listopada policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Kaštela, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

 Foto: Ilustracija

Jučer, 5. listopada policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Kaštela, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. On je 5. listopada oko 21 sat, u Budačkoj ulici u Gospiću, zamijećen od strane policijskih službenika kako vozi kolničkom trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smijera, zbog čega su ga policijski službenici uz uporabu svijetlećih i zvučnih znakova zaustaviti. Prilikom kontrole, odnosno traženja vozačke i prometne dozvole najprije je verbalno, a potom i fizički napao jednog policijskog službenika, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile, te je priveden u prostorije policije. Nakon dovršenog kiminalističkog istraživanja on je doveden pritvorskom nadzoniku, a kaznena prijava dostavljana je nadležnom državnom odvjetništvu.

 Pored kaznene prijave protiv njega će biti podnijeti optužni prijedlozi za počinjene prekrašaje vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe i nepostupanja po znacima koje daju službene osobe i počinjenih prekršaja nepropisnog kretanja klonikom.



Stranica