Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad: 

- 45-godišnjakom iz Donje Stubice zbog osnova sumnje da je počinio tešku krađu. Sumnjiči se da je 9. studenog 2017. godine u Novalji provalio u benzinsku postaju iz koje je otuđio novac u vlasništvu 45-godišnjaka iz Mandra. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavlja se posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave. 

- 31-godišnjakom iz Brloga zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je u 16. studenog u Otočcu prijetio smrću 25-godišnjakinji iz Otočca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava. 

- 30-godišnjakom s područja Labina zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. On je 17. studenog na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo tijekom postupanja prema njemu, fizički napao policijskog službenika, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. On je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica