Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika FOTKE ZA VIJESTI/traka03.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja: -nad 36-godišnjakom i 34-godišnjakom (obojica iz Sinca, Otočac) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.   

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja:

-nad 36-godišnjakom i 34-godišnjakom (obojica iz Sinca, Otočac) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Sumnjiče se da su od 1. rujna do 1. studenog 2015. godine u šumskom predjelu Sinca, grad Otočac, posjekli i otuđili 60 stabala bukve i 28 stabala graba, u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu. Protiv njih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

-25-godišnjim njemačkim državljaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. Sumnjiči se da je u petak na plaži Zrće, fizički napao policijskog službenika i lakše ga ozlijedio, pokušavajući ga spriječiti u daljnjem obavljanju poslova iz nadležnosti policije. Isti je priveden pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.



Stranica