Četiri osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama

Tijekom proteklog vikenda evidentirane tri prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama 

Tijekom proteklog vikenda evidentirane tri prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama: 

  • u subotu u 11.15 sati na državnoj cesti broj 8, u Barić Dragi, Općina Karlobag, dogodila se prometna nesreća kada je 55-godišnji američki državljanin upravljajući motociklom, iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, te prilikom izlaska iz njemu desnog nepreglednog oštrog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika. On je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. 
  • u subotu u 15 sati na državnoj cesti broj 1, u Prijeboju, dogodila se prometna nesreća kada je 31-godišnjak iz Gradine Koreničke, upravljajući osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz za sada neutvrđenog razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio van kolnika. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu. 
  • jučer u 10.55 sati na državnoj cesti broj 8, u Moštini, Općina Karlobag, dogodila se prometna nesreća kada je 53-godišnji mađarski državljanin upravljajući motociklom mađarske nacionalne oznake, iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik. Vozač i 51-godišnja putnica teško su ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

 

 



Stranica