Automobilom udario u konja koji je bio na kolniku

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/OV-Ljubovo 2.jpg

U proteklih 48 sati evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom na području Policijske uprave ličko-senjske

Foto: Ilustracija

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila jučer u 6.30 sati na dionici državne ceste broj 1 u mjestu Jošani, kada je 52-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao osobnim automobilom slovenske nacionalne oznake, iz smjera Korenice u smjeru Udbine, te je prednjim desnim dijelom automobila udario u konja, odbacio ga ulijevo na meki teren gdje je uginuo, a na vozilu je nastupila materijalna šteta.
 
Izvršenim očevidom utvrđeno je da se konj na kolniku nalazio bez nadzora vlasnika, te mu je vlasnik trenutno nepoznat, zbog čega policijski službenici poduzimaju aktivnosti u cilju utvrđivanja vlasnika konja.
 
Napominjemo da su vlasnici domaćih životinja dužni životinje držati pod nadzorom i poduzeti sve mjere kako se životinje ne bi zadržavale na cestama.

Također pozivamo i vozače na maksimalni oprez na prometnicama i da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti.

 

Pisane vijesti