U prometnim nesrećama teško ozlijeđene dvije osobe

Slika /FOTKE ZA VIJESTI/motor-na-boku.jpg

Jučer, 16. srpnja na području Policijske uprave ličko-senjske dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede:

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Jučer, 16. srpnja na području Policijske uprave ličko-senjske dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede:

- oko 12.20 sati na dijelu državne ceste broj 8 kod mjesta Jurkuša, Grad Senj, 49-godišnji slovenski državljanin upravljajući motociklom marke „Yamaha“, slovenskih nacionalnih oznaka, iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, je ulaskom u lijevi zavoj, uslijed nepropisnog  pretjecanja nepoznatog vozila, sa lijevim koljenima vozača i putnice na motociklu, udario u lijevu bočnu stranu osobnog vozila marke „Opel Corsa“, zagrebačkih registracijskih oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak iz Zagreba. U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je lake tjelesne ozlijede dok je putnica na motociklu, 48-godišnja slovenska državljanka zadobila teške tjelesne ozljede koje su joj okvalificirane u KBC Rijeka;    

- oko 21.40 sati na dijelu državne ceste broj 405 kod mjesta Jablanac, Grad Senj, 38-godišnjak iz Viškova upravljajući motociklom marke „Aprilia Pegaso“, riječkih registracijskih oznaka iz smjera trajektnog pristaništa Jablanac u smjeru državne ceste broj 8, je pri ulasku u desni zavoj, uslijed alkoholiziranosti (2,57 g/kg), izgubio nadzor nad motociklom, te s motociklom pao na kolnik. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Rijeka, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.



Stranica