Ilegalni prelazak državne granice

Slika FOTKE ZA VIJESTI/granicna_policija.jpg

Jučer, 16. kolovoza, na bivšem vojnom aerodromu „Željava“, Općina Plitvička Jezera, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zatekli su dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, gdje sa priručnim alatom iskapaju bakrene kablove položene uz pistu. Oni su uhićeni, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su državnu granicu između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, prešli ilegalno

 Foto: Ilustracija

Jučer, 16. kolovoza, na bivšem vojnom aerodromu „Željava“, Općina Plitvička Jezera, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zatekli su dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, gdje sa priručnim alatom iskapaju bakrene kablove položene uz pistu. Oni su uhićeni, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su državnu granicu između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, prešli ilegalno, sa ciljem sakupljanja sekundarnih sirovina.

Njima su izdani prekršajni nalozi a u upravnom postupku izdana su im rješenja o protjerivanju, te im je izrečena mjera zabrane ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj u trajanju od šest mjeseci svakome, nakon čega su vraćeni u Bosnu i Hercegovinu.



Stranica