Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika oružje korenica 2.jpg

Jučer, 1. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Bjelopolja, Općina Plitvička Jezera, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krivotvorenja isprava, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, te krađe

 Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 1. kolovoza policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Bjelopolja, Općina Plitvička Jezera, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krivotvorenja isprava, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, te krađe. Njega su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske jučer zatekli u u Bjelopolju kako upravlja sa osobnim vozilom marke „Audi“ na kojem su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice, zbog čega je uhićen, te je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je izvršena pretraga njegove obiteljske kuće.

 

Izvršenom pretragom pronađen je jedan ručni bacač raketa, jedna tromblonska mina, jedna ručna bomba, jedna poluautomatska puška i 54 komada raznog streljiva, koje je on neovlašteno posjedovao.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i da se tijekom veljače 2011. godine nezakonito, prije mjernog uređaja, priključio na vodovodnu mrežu, koristeći vodu za potrebe svog poljoprivrednog gospodarstva.

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica