Teške tjelesne ozljede

U petak, 8. srpnja oko 18.40 sati u mjestu Ćukovac, Grad Gospić, nakon verbalnog sukoba između 51-godišnjaka iz Široke Kule i 31-godišnjaka iz Perušića, nastalog oko spremanja sijena, 31-godišnjak je zajedno s pet osoba (28-godišnjakom i 25-godišnjakinjom iz Gospića, te s 22-godišnjakom, 38-godišnjakinjom i maloljetnikom iz Perušića), fizički te uz uporabu vila i grabalja napao 51-godišnjaka, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen u Opću bolnicu Gospić gdje je zadržan na liječenju.

U petak, 8. srpnja oko 18.40 sati u mjestu  Ćukovac, Grad Gospić, nakon verbalnog sukoba između 51-godišnjaka iz Široke Kule i 31-godišnjaka iz Perušića, nastalog oko spremanja sijena, 31-godišnjak je zajedno s pet osoba (28-godišnjakom i 25-godišnjakinjom iz Gospića, te s 22-godišnjakom, 38-godišnjakinjom i maloljetnikom iz Perušića), fizički te uz uporabu vila i grabalja napao 51-godišnjaka, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen u Opću bolnicu Gospić gdje je zadržan na liječenju.

Tijekom fizičkog sukoba, 51-godišnjak je uporabio nož kojeg je kod sebe posjedovao, s kojim je ozlijedio 31-godišnjaka u predjelu desne ruke. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Gospić, gdje su mu okvalificirane lake tjelesne ozljede.

Istog dana uhićene su osobe koje su fizički napale 51-godišnjaka, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su mu teške tjelesne ozljede nanijeli 31-godišnjak, 22-godišnjak i 25-godišnjakinja, koji su zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, Stalna služba u Gospiću, dok je za ostalih troje utvrđeno da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, te su i oni uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu.



Stranica