Zlouporaba opojnih droga

Slika FOTKE ZA VIJESTI/marihuana---logo.jpg

Tijekom proteklog vikenda, za vrijeme provođenja pojačanih mjera usmjerenih na suzbijanje zlouporabe opojnih droga, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je 21 zapljena opojnih droga, od kojih je 19 evidentirano na području Novalje, a po 1 na području Senja i Gospića.

Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska 

Tijekom proteklog vikenda, za vrijeme provođenja pojačanih mjera usmjerenih na suzbijanje zlouporabe opojnih droga, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je 21 zapljena opojnih droga, od kojih je 19 evidentirano na području Novalje, a po 1 na području Senja i Gospića. U nezakonitom posjedovanju opojnih droga zatečeno je 13 državljana Republike Hrvatske, 2 državljana Slovenije, te po 1 državljanin Francuske, Austrije i Njemačke, kod kojih je pronađeno 11,4 grama amfetamina, 0,5 grama kokaina, 21,1 gram marihuane i 8 ručno napravljenih cigareta  tzv. yointa sa mješavinom duhana i marihuane.

 

Protiv stranih državljana podneseni su optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu, te su im uz naredbe o određivanju mjera opreza oduzete putne isprave do okončanja prekršajnog postupka, dok će protiv državljana Republike Hrvatske biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica