Krivotvorenja isprava

Jučer, 25. svibnja, u Brinju, tijekom redovne kontrole prometa, zaustavljeno je teretno vozilo marke „Mercedes 308 D“, karlovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 56-godišnjak iz Duge Rese.

Jučer, 25. svibnja, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom BiH, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave, na način što je tijekom početkom 2009. godine u Cazinu, BiH, od nepoznate osobe kupio svjedodžbu o završenoj srednjoj školi za zidara, na osnovu koje je u Policijskoj postaji Korenica ishodovao radnu dozvolu.

Protiv 32-godišnjaka podnosi se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću.    

Jučer, 25. svibnja, u Brinju, tijekom redovne kontrole prometa, zaustavljeno je teretno vozilo marke „Mercedes 308 D“, karlovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 56-godišnjak iz Duge Rese. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je na vozilo stavio nepripadajuće registracijske pločice koje je koristio za vrijeme upravljanja vozilom.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprava, protiv njega se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću.



Stranica