Uništavanje krivotvorene robe

Slika uništavanje krivotvorene robe.jpg

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske u proteklih nekoliko godina proveli su više policijskih mjera i radnji, koje su rezultirale privremenim oduzimanjem predmeta nastalih počinjenjem kaznenog djela Povreda prava industrijskog vlasništva i neovlaštena uporaba tuđe tvrtke (čl. 285. KZ).

Foto: PU ličko-senjska   

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske u proteklih nekoliko godina proveli su više policijskih mjera i radnji, koje su rezultirale privremenim oduzimanjem predmeta nastalih počinjenjem kaznenog djela Povreda prava industrijskog vlasništva i neovlaštena uporaba tuđe tvrtke (čl. 285. KZ). U suradnji s nositeljima prava robnih marki utvrđeno je da se radi o većoj količini krivotvorene robe zaštićenih robnih marki („Puma“, „Nike“, „Adidas“, „Umbro“, „Prada“ i dr.), te su provedenim postupkom donesena pravomoćna rješenja da se ti predmeti oduzimaju i uništavaju. 

Od strane nositelja prava odlučeno je da se izuzeta krivotvorena roba (naočale, torbice, remeni, satovi, tekstil i sl.) uništi na način da se isječe na sitne komade na području Sv. Ivana Zeline 1. prosinca 2010. godine. 



Stranica