U prometnoj nesreći kod Ribnika smrtno stradale dvije osobe

Slika Ribnik2.jpg

Jučer, 07. prosinca, oko 16,20 sati, na dijelu DC-50, u mjestu Ribnik, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa poginulim osobama, na način da je 53-godišnjak iz Gospića upravljajući sa osobnim automobilom marke „Peugeot“ gospićkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog automobila marke „VW Transporter“, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak iz Bošnjaka.

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 07. prosinca, oko 16,20 sati, na dijelu DC-50, u mjestu Ribnik, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća sa poginulim osobama, na način da je 53-godišnjak iz Gospića upravljajući sa osobnim automobilom marke „Peugeot“ gospićkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog automobila marke „VW Transporter“, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak iz Bošnjaka.

U navedenoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 53-godišnji vozač i putnica u osobnom automobilu, 42-godišnjakinja iz Lovinca. Teške tjelesne ozljede zadobili su  putnici u teretnom automobilu, 33-godišnjak iz Strizivojne, i 30-godišnjak iz Slavonskog broda, dok je vozač teretnog automobila zadobio lake tjelesne ozljede. Oni su zadržani na liječenju u Općoj bolnici Gospić.

U vremenu od 16,20 do 21,20 sati, zbog vršenja očevida na navedenoj dionici DC-50 promet je bio u prekidu i odvijao se alternativnim pravcem, autocestom A-1. 

Očevid na mjestu događaja obavio istražni sudac Županijskog suda u Gospiću uz nazočnost Županijskog državnog odvjetnika u Gospiću i stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.



Stranica