Provale u vozila

Slika fotke za vijesti/kradja-iz-vozila.jpg

GOSPIĆ - Noću, 13./14. kolovoza, u blizini turističkog naselja Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelji su provalili u kombi vozilo marke „Peugeot“, francuskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 25-godišnjeg francuskog državljanina, te iz vozila na njegovu štetu i štetu njegovog 25-godišnjeg prijatelja, također francuskog državljanina, otuđili njihove osobne dokumente, bankovne kartice, manji novčani iznos, pribor za ronjenje, kameru, mobitel i druge predmete za osobnu uporabu koji su se nalazili u putnoj torbi.

Noću, 13./14. kolovoza, u blizini turističkog naselja Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelji su provalili u kombi vozilo marke „Peugeot“, francuskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 25-godišnjeg francuskog državljanina, te iz vozila na njegovu štetu i štetu njegovog 25-godišnjeg prijatelja, također francuskog državljanina, otuđili njihove osobne dokumente, bankovne kartice, manji novčani iznos, pribor za ronjenje, kameru, mobitel i druge predmete za osobnu uporabu koji su se nalazili u putnoj torbi.

U subotu, 14. kolovoza, u vremenu od 13 do 18 sati na parkiralištu ulaza II NP „Plitvička Jezera“, nepoznati počinitelji provalili su u osobno vozilo marke „VW“, poljskih nacionalnih oznaka, te iz njega otuđili torbu u kojoj se nalazio manji novčani iznos, osobni dokumenti, kreditna kartica i razna sportska oprema.  

Jučer, 15. kolovoza, na širem području Novalje, nepoznati počinitelji su provalili u tri osobna vozila („Peugeot 206“ francuskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 23-godišnjeg francuskog državljanina, „VW Passat“ francuskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 21-godišnjeg francuskog državljanina i „Audi“ austrijskih nacionalnih oznaka, vlasništvo 20-godišnjeg austrijskog državljanina), te iz istih otuđili pronađeni novac, bankovne kartice, mobitele, auto navigacijske uređaje, fotoaparate i sl.
Materijalna šteta pričinjena tim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 30 tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljima protiv kojih se podnose kaznene prijave nadležnim Općinskim državnim odvjetnicima.

 


Stranica