Teško ozlijeđena 25-godišnjakinja

GOSPIĆ - Jučer, 15. kolovoza oko 03.30 sati na državnoj cesti 25, između Gospića i Karlobaga, u predjelu zvanom Takalice, grad Gospić, došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 15. kolovoza oko 03.30 sati na državnoj cesti 25, između Gospića i Karlobaga, u predjelu zvanom Takalice, grad Gospić, došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Nesreće se dogodila kada je 19-godišnjak iz Gospića pod utjecajem alkohola (1,40 g/kg) upravljao osobnim vozilom marke VW „Polo“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga, te je pri izlasku iz blagog zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i udario u stijene.
U nesreći je 25-godišnjakinja iz Gospića, putnica u vozilu zadobila teške tjelesne ozljede, te je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Gospić, dok je vozač zadobio lake tjelesne ozljede.
U vremenu od 03.35 do 07.30 sati zbog očevida prometne nesreće promet je bio obustavljen.
Očevid na mjestu događaja obavio je Istražni sudac Županijskog suda u Gospiću uz nazočnost Županijskog državnog odvjetnika i očevidne ekipe Policijske uprave ličko-senjske.


Stranica