Teško ozlijeđen motociklist u Senju

Slika fotke za vijesti/pn.-motocikl-i-OV.jpg

GOSPIĆ - Jučer, 12. kolovoza oko 18.30 sati na križanju Krčke i ulice Fortica u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.


Foto: Ilustracija/PU ličko-senjska

Jučer, 12. kolovoza oko 18.30 sati na križanju Krčke i ulice Fortica u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kada je 19-godišnjak iz Otočca upravljajući osobnim vozilom marke „Audi“, gospićkih reg. oznaka, krećući se Krčkom ulicom i dolaskom do navedenog križanja započeo radnju skretanja u lijevo u ulicu Fortica, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je prednjom desnom stranom vozila udario u desnu bočnu stranu motocikla marke „Aprilia“, gospićkih reg. oznaka, kojim je upravljao 18-godišnjak iz Senja, a koji se kretao istim smjerom i vršio  radnju nepropisnog pretjecanja navedenog vozila.
U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač motocikla, koji je nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Senj, prevezen u KBC Rijeka, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju.
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača slijede Optužni prijedlozi.  

 



Stranica