Teško ozlijeđena putnica na motociklu

GOSPIĆ - Jučer, 8. kolovoza u 10.35 sati na državnoj cesti 8 u ulici Filipa Vukasovića u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 8. kolovoza u 10.35 sati na državnoj cesti 8 u ulici Filipa Vukasovića u Senju, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreća se dogodila kada se 24-godišnjak iz Zlatar Bistrice upravljajući osobnim vozilom marke „WV Polo“, krapinskih reg. oznaka, uključivao s parkirališta na glavnu cestu, a da pri tom nije propustio vozila koja su zadržavala smjer kretanja, te udario u motocikl marke „Ducatti“, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Italije, koji se kretao iz smjera Rijeke u smjeru Splita. Vozač motocikla i 31-godišnja putnica državljanka Italije pali su i udarili u osobno vozilo marke „Alfa Romeo“, riječkih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak iz Rijeke, a koji je zaustavio vozilo neposredno prije nesreće.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica na motociklu, te je zadržana na daljnjem liječenju u KBC Rijeka.
Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, protiv 24- godišnjaka slijedi kaznena prijava.
Očevid na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske.

 
 


Stranica